Bunyó, amiért nem jár két perc

Jégkorong 2019.07.31.
Folytatódik jégkorongozóink ismerkedése egyesületünk szakosztályaival.

Ma ökölvívó szakosztályunk látta vendégül a csapatot. Törteli Ferenc szakosztályvezető, és Treuer Gábor ökölvívó edző ismertette meg a fiatalokat az alapvető lépésekkel, ütésekkel. Hamar kiderült, a zsák nem üt vissza, viszont dumálásért itt is jár a 10 fekvő!

Ez alkalommal is tanultak a hokiba beépíthető mozgásokat fiataljaink.

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Női U25-ös csapatunk vasárnap a Tüskecsarnokban zárta le felkészülését a MAC Budapest Marilyn Junior ellen. A találkozón voltak biztató momentumok, a végén a büntetőlövéseket pedig meg is nyertük!
Nyár végén tartotta idei második edzőtáborát a KSI U14-es és U16-os jégkorongcsapata. A helyszín ezúttal a festői Sátoraljaújhely volt, ahol napi három edzéssel hangolódott a szezonra a mintegy 40 fiatal.
Jégkorongozóink fölényes győzelmet arattak az OHA B csapata ellen. Csapatunkat Kerekes András vezette. Hajrá KSI!
A KSI SE Jégkorongszakosztálya múlt héten Boldizsár László és Kerekes András vezetőedzők szervezésében, valamint Dévai Zsombor és Papp Mercédesz edzők segítségével szezonindító edzőtábort tartott U14-es és U16-os korosztályú növendékeinek, amelynek keretében a játékosok és mentoraik rendszeresen ellátogattak az egyesület különböző szakosztályaihoz.
Folytatódik jégkorongozóink ismerkedése egyesületünk szakosztályaival.