Cikádor kupa és éremeső

Karate 2018.10.08.
Idén is ellátogattunk Szekszárda, hogy karatékáink megméressék magukat a XV. Cikádor kupán

Idén nagyjából 30 fővel indultunk neki a 15. alkalommal megrendezésre kerülő Cikádor kupára. A korai kelés ellenére nagyszerűen sikerült a verseny, hiszen majdnem mindenki dobogóra állhatott.

 

Ennek eredménye az összesen 11 arany-, 9 ezüst- és 7 bronzérem, aminek köszönhetően utánpótlás kategóriában a második helyen, míg haladó kategóriában az első helyen végzett a KSI csapata.

A két kategóriás helyezésünknek hála összesítésben a legeredményesebb egyesület címét is mi hozhattuk el a 33 csapatot felvonultató versenyről.

 

Mindenkinek gratulálunk a szuper teljesítményhez :)

 

#HAJRÁKSI

 

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.