Csapatban Ezüstérem a Mini Cadet Openről

Asztalitenisz 2017.01.07.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.

Két csapatban is érdekelt volt szakosztályunk hiszen Huzsvár Erik Magyarország A csapatában illetve Straubinger Balázs KSI/Orosháza vegyes összetételű csapatában indulhatott.

Straubinber Balázs társával Molnár Levente Lászlóval felkerült a 32-es főtáblára azonban a legjobb 16 közé jutásért vereséget szenvedtek románia egyik csapatától.

A Huzsvár Erik Balogh Bence összetételű csapat csoportját megnyerve kerültek a legjobb 32 közé ahol egészen a döntőig meneteltek. Az elődöntőben nagyon szép játékkal egy angol román vegyes összetételű csapatot sikerült legyőzni. A döntőben románia legjobb csapata várt a fiúkra. Sajnos nem sikerült a győzelem 1:3 vereséget szenvedtünk azonban az egyetlen győzelem Huzsvár Erik nevéhez fűződik.

(Huzsvár Erik,Balogh Bence)

Fotók
Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.