Döntetlen az első meccsen

Vízilabda 2018.10.07.
Első mérkőzését játszotta a 2007-es második csapatunk a bajnokságban a Kistarcsa csapata ellen. Fordulatos mérkőzésen 7-7-es végeredmény született.

Nem volt túl biztató a kezdés. A labdát a Kistarcsa hozta el és egyből hátrányba kerültünk, amit kihazsnáltak és megszerezték a vezetést. Sajnos az egész negyedben ők irányítottak. Egy centerből szerzet találatból és egy újabb góllal már 3-0-ra vezettek. A negyed végén még szépíthettünk volna, de kimaradt a büntetőnk.

A folytatásban fordult a kocka és már a negyed elején gólt szereztünk. Kiállításokat harcoltunk ki, de nem tudtunk élni az előnnyel. Nem álltunk meg, nem adtuk át az irányítást és jött is a gólunk. Már csak eggyel vezetett ellenfelünk, de a negyed végén még sikerült megúszni és gólt szerezni, ezzel 3-3. A félidőben a félpályás dobásoknál mi voltunk a jobbak, ezzel a vezetést is megszereztük.

A harmadik negyedben egyenlítettek, de még sikerült visszaszerezni a vezetést. Sajnos nem tartott sokáig, újabb gólt szereztek, ezzel már 5-5 volt az állás.

Az utolsó negyed következett, ahol pár perc telt csak el a negyedből, de újra nálunk volt az előny. Próbáltuk tartani az előnyt és növelni is szerettük volna, de újra kiegyenlítettek. Ez megismétlődött a negyed második felében is. Az utolsó percen belül kétszer is hátrányba kerültünk, de csak egyet lőttek kapura, ami kimaradt. Ezzel a mérkőzés végeredménye 7-7 lett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.