Döntőt érő egyéni csúcsok születtek Nyitrán

Sportlövészet 2017.11.13.
23. Nyitra Olimpiai Reménységek versenyén, 7 ország versenyzői között a válogatottal 4, klub szerint 5 versenyzőnk indult.

Női csapat bronzérmes Forrási Bogival. Fiú csapat ezüstérmes Tamási Péterrel, aki a korosztályában 8. helyezést ért el a dontőben.

Hegedűs András szintén 8. helyezést ért el, Fábián Sára 6. helyezett, Gulyás Klaudia 8. helyezett

Nagy gratuláció nekik!

Eredmények:

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.