Dupla aranyérem a hétvégi MOATSZ kupán

Asztalitenisz 2018.03.11.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.

Most a hétvégén rendezték meg a Serdülő Moatsz kupa egyéni és csapat versenyszámait a fiúknál és a lányoknál is.

 A fiúk versenyét a BVSC termében a lányok versenyszámait az Ormai csarnokban tartották meg.

Pénteken a fiúk  a csapat selejtezőkkel kezdték el a versenyt,ahol mindkét csapat tovább jutott a legjobb 8 közé. A Ksi  B csapata ( Csaba Áron,Heller Bence,Vörös Balázs,Török Seiya) a VIII. helyen végzett míg az első csapat az arnyérmet hozta el. A döntőt a Pécsiekkel játszották ahol 3:1-re győzedelmeskedtek. Így a KSI SE csapata nyerte 2018-ban a Magyar Bajnokságot.

A csapat tagjai: Huzsvár Erik, Ujvári Máté, Straubinger Balázs.

Szombaton az egyéni versenyszám került megrendezésre ahol Huzsvár Erik szett veszteség nélkül tarolta le a mezőnyt. Erik így nem talált ellenfélre és két aranyéremmel zárhatta a hétvégét. Ujvári Máté a tolnai Balogh Bencétől a négy közé jutásért szoros meccsen szenvedett vereséget így az V.helyen végzett.

A lányok a hétvégi csapat verseny során kiemelkedően szerepeltek. Csoportukból a második helyen jutottak tovább így a statisztikával kerültek  össze a legjobb négy közé jutásért.,ahol nagy bravúrral 3:2 arányban győzték le a Statot majd a későbbi győztes Nyíregyházától kaptak ki 1:3-ra. Így a Magyar Bajnoki bronzérmet sikerült megszerezniük.

A csapat tagjai: Szimán Barbara,Letanóczki Dalma,Trungel Mirella, Benczik Dóra.

Gratulálunk versenyzőinknek és a KSI edzőinek.

Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.