EB és Junior olimpia kvalifikáció

Sportlövészet 2018.02.20.
A győri EB-én és a YOG kvalifikáción

A győri EB első versenynapján szakosztályunk edzője és versenyzője, Máthé Edit a nők futócél normál versenyszámában csapatban 3. és Egri Viki a mix versenyszámban Geier Danival 2 körrel lemaradva a döntőről 9. helyezést érték el. Az újonc Fábián Sára egyéni csúcsától egy körrel lemaradva a 12. helyen végzett a pisztolyos lányok ifi olimpiai kvalifikációján. A szintén újonc Komáromi Panni a 39., míg a fiúk versenyében Tamási Peti a 32. helyen végzett. Gratulálunk! Hajrá KSI!

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.