Edzőtábor a Partizan Belgrad csapataival

Vízilabda 2016.11.28.
Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.

Egy régi KSI - Partizán Belgrád barátság újult meg ezzel az edzőtáborral. A két klub már régebben is tartott közös edzőtábort hasonlóan a mostanihoz. Most a szerb vízilabda prominens klubjának 2004 és 2005 születésű korosztályainak csapatait láttuk vendégül. 

Pénteken délután három órakor érkeztek meg a Partizán csapatai a Császár - Komjádihoz. Az első edzőmeccseket le is játszottuk délután illetve kora este. Nagy élmény volt a gyerekek számára az egyik legjobb szerb egyesület ellen játszani. A hétvége alatt még négy edzőmérkőzése volt mindkét korosztálynak. A szombati napon a két edzés között körbe vezettük vendégeinket a Budai Várban.

2005-ös KSI és Partizán Belgrád

A Partizan 2004-es csapatából sajnos lebetegedett négy meghatározó játékosuk, így nem tudtak részt venni ezeken az edzéseken. Ennek ellenére szakmailag is jó edzőmérkőzéseket játszhattunk ellenük. Sok új élményben gazdagodtak a gyerekek. Megtapasztalhatták saját bőrükön a szerbek játékát. A vendég játékosokat a családok látták vendégül saját otthonaikban. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részük. Mindenki próbált különféle magyar ételekkel kedveskedni nekik. Nagyon jól érezték magukat. Sokan elvitték őket egy kisebb városnézésre is az edzések után. 

Sikeres volt a régi-új barátság kezdete. 2017. január végén csapataink buszra szállnak és viszontlátják őket majd Belgrádban. Hasonlóan péntektől vasárnapig lesz egy háromnapos edzőtábor. A visszajelzések szerint mind a gyerekek és mind az edzők is nagyon jól érezték magukat nálunk. Reméljük a viszont út is ilyen sikeres lesz és ott már a legerősebb összeállításban teheti próbára egymást a két csapat.

A hétvégén készült fényképek elérhetőek a ksipolo.com weboldalon és ezen a linken: ksipolo.com/index.php/galeria/23-kepek-hetvegerol-a-partizan-belgraddal

Fotók
Videók

Ajánló

Vasárnap mindhárom korosztályos bajnokságban remekeltek vízilabdázóink.
A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.