Egri Viktória dobogós Münchenben.

Sportlövészet 2017.01.29.
A világ legrangosabb légfegyveres versenyén Egri Viktória bronzérmet szerzett a pisztolyos junior lányok között.

Egri Viktória, a KSI sportlövője 383 körös remek eredménnyel harmadik helyen került be a nyolcas döntőbe a müncheni légfegyveres nemzetközi verseny második versenynapján. A döntőben 100 körös átlag feletti kitünő eredményével a bronzérmet szerezte meg. A versenyt Major Veronika nyerte klasszis eredménnyel. Második helyen a franciák kitűnősége, Lamolle Matilde végzett. Ebben a versenyszámban 25 ország 61 atlétája mérte össze tudását.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.