Egri Viktória sikere Belgrádban

Sportlövészet 2016.12.11.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.

A Belgrádban megrendezett Grand Prix-n hazánkat 8 KSIs versenyző képviselte. A 270 sportlövőt és 14 országot felvonultató versenyen Egri Viktória junior kategóriában ezüst érmet szerzett az év női sportlövője, Major Veronika mögött. Viki eredményével bekerült a felnőtt döntőbe, ahol végül a hatodik helyen végzett.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.