Egy bronzéremmel tértek haza a srácok az Európa-bajnokságról

Ökölvívás 2018.05.29.
Két Ksi-s fiú Dömény Martin 54kg és Balogh Péter 105kg súlycsoportban képviselte országunkat, a Bulgáriában zajló Scholl boys Európa-bajnokságon.

Két Ksi-s fiú Dömény Martin 54kg és Balogh Péter 105kg súlycsoportban képviselte országunkat a Bulgáriában zajló Scholl boys Európa-bajnokságon.

Martin egy nagyon szoros mérkőzésen vereséget szenvedett fehérorosz riválisától, Pétert pedig az elődöntőben egy végletekig kiélezett küzdelemben tudták csak megállítani, ahol román ellenfelét látták jobbnak a bírók, így bronzérmes lett az Európa-bajnokságon.

Gratulálunk a fiúknak!

Köszönjük a felkészítést az edzőiknek Törteli Ferencnek, Urbán Ferencnek, és Treuer Gábornak!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.