Egy hétvége, két verseny, éremeső

Karate 2018.02.11.
Hétvégén két fronton is képviseltük egyesületünket. Két felnőtt versenyzőnk Spanyolországban, míg a kisebbek Tökölön léptek tatamira.

Nagy Botond és Hübner Dániel a spanyolországi Guadalajara-ra utazott az egyik legrangosabb karatés versenysorozat újabb állomására. Botond remekül kezdett. 4:1 arányban győzte le kolumbiai ellenfelét. A következő körben a japán Moto Ryuji következett. Sajnos Botond ugyan olyan arányban kikapott, amilyen arányban korábban győzött, ráadásul a vigaszág sem jött össze, mivel ellenfele a pástdöntőn kikapott egy másik japán versenyzőtől.

Hübner Dániel szintén remekül kezdte a szombati napot. Első körben tunéziai ellenfelét győzte le, majd egy brazil versenyző felett is sikerült győzelmet aratnia. A harmadik körben azonban a szerb Krstin Igor megállj parancsolt a KSI versenyzőjének. Sajnos a vigaszág itt sem jött össze.

 

Ám hogy ne legyen szomorú a hétvége, arról a gyerekversenyzők gondoskodtak. Szombaton ugyanis Tökölre utaztunk velük, ahol győzelem győzelmet, érem érmet követett. Mindenki nagyszerűen küzdött, néha nem kis meglepetést okozva, persze pozitív értelemben. Meg is lett a remek nap eredménye. Versenyzőink összesen 32!! érmet szállítottak (16 arany, 11 ezüst és 5 bronz). Íme a dicsőségfal:Aranyérem:

Nagy Levente küzdelem

Dobó-Nagy Alexandra küzdelem és formagyakorlat

Dobó-Nagy Mátyás küzdelem

Szilágyi Emma formagyakorlat

Fodor Amira küzdelem és formagyakorlat

Antal Samu küzdelem

Szabó Marcell küzdelem

Ulrich Nándor küzdelem

Bene Csaba küzdelem

Szalai Zsolt küzdelem

Juhász Dóra formagyakorlat

Nemes-Kilácskó Maja küzdelem

Vaskó Samu küzdelem

Kalász Norina küzdelem

 

Ezüstérem:

Szilágyi Emma küzdelem

Fodor Artúr küzdelem

Zahuczki Liza küzdelem és formagyakorlat

Zahuczki Vince küzdelem

Kratochwill Zoé küzdelem

Bene Bianka küzdelem

Kovács Mira küzdelem

Törzsök Tamás küzdelem

Szabó Gyula Máté küzdelem

Antal Lili küzdelem

 

Bronzérem:

Pataky Lőrinc küzdelem

Pózna Ádám küzdelem

Knirsch Patrik küzdelem

Mészáros Zétény küzdelem

Kovács Mira formagyakorlat

 

 

Gratulálunk mindenkinek

#HajráKSI

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.