Egy kis túra a kemény év után!

Kajak-kenu 2018.08.03.
Kölyök és gyermek csapatunk vizivándor táborba vettek részt a jól sikerült Magyar Bajnokság után!

Egy kemény év után jöhetett a kikapcsolodás a kiskajakosainknak! Vizivándor táborban vettek részt. Esztergomtól eveztek le 4 nap alatt a KSI vizitelepére. Esztergom után Pilismaróton szálltak meg, utána jöhetett a dömsödi Duna part. Itt túrázni is volt idejük, meghóditották a Rám-szakadékot! Következő nap Tahitófalu felé vették az irányt. Utolsó etapuk volt a leghosszabb, 25km. Gyerekek nagyon élvezték a sátortábort.

Fantasztikus élményekben volt részük!

Videók

Ajánló

Kis versenyzőink már várják a vízre szállást, addig marad a kondi, futás, és a technika csiszolása!
Az egyéni sportágak csapat kategóriájában a nőknél Héraklész-díjban részesült a 2018-as ifjúsági világbajnokságon az 500 méteres távon aranyérmet szerző Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dóra Alida, Kőhalmi Emese összeállítású lány kajaknégyes. Az elismerés mögött rejlő munkáról, és a sikerhez vezető útról Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitányt kérdeztük.
A csapat sportágak kategóriájában, a nőknél az ifjúsági világbajnokságon 500 méteren (olimpiai versenyszámban), Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dorka, Kőhalmi Emese összeállítású kajaknégyes bizonyult a legjobbnak.
Tóth Petra tanítványai edzésén jártunk. A 'kettes kiemelőig' tartó edzés egy 16 kilométeres kört jelent.
Hétvégén Poznan adott otthon az Országos Olimpiai Reménységek versenyének.