Egyéni és csapat arany is született az 'FTC-TELEKOM Kupán'!

Férfi torna 2019.04.02.
Az elmúlt hétvégén rendezték meg, az FTC-Telekom Kupát, amelyen négy korcsoportban versenyeztek az utánpótlás tornászok. Közel 200 versenyző indult az évek óta rangos és színvonalas versenyen, amely egyben kiváló felkészülést is biztosított az április 6-7.-én rendezendő korosztályos országos csapatbajnokságok előtt.

30.-án a  gyermek kezdő  versenyt, a KSI "A" csapata nyerte, ”B”csapatunk a 4. a ”C” csapat 10. lett.

Egyéni összetett versenyben Lukács Gábor 1., Nagy Dániel 2., Simon Ábel 5., Tóth Nimród 7., Nováki Attila 9., helyen végzett.

31.-én vasárnap, az egyéni összetett verseny a gyermek haladó, serdülő kezdő és serdülő haladó korosztályban folytatódott.

Gyermek haladóban: Lopatovszki Ottó 4. Marton András 7. és Marton István 11. helyen végeztek.

Serdülő kezdő korosztály győztese Bogyó Dániel lett. Pataki Olivér a 6. helyezést ért el.

Serdülő haladók versenyén Závory Szilárd a 2. lett.

Gratulálunk versenyzőinknek!

HAJRÁ KSI!

Videók

Ajánló

Véget ért a Magyar Torna Szövetség első online-versenye, amelyen kilenc egyesület több tucat tornásza vett részt. A viadal elsősorban az utánpótláskorú versenyzők motiválása miatt jött létre.
Véget ért a magyar tornasport első online megmérettetése, amelyet a Magyar Torna Szövetség még áprilisban hirdetett meg a fiú utánpótlás tornászok számára. A koronavírus okozta helyzet szülte viadal lényege az volt, hogy a versenyzők előre meghatározott, a kiírásban részletesen rögzített gyakorlat anyagát otthoni körülmények között filmre vegyék, majd beküldjék az egyesületüknek, és onnan a legjobb gyakorlatokat továbbították a MATSZ-nak.
Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.
Utánpótlás válogatott tornászaink Linzben versenyeztek a 16. Austrian Future Cup meghívásos nemzetközi versenyen. A KSI-ből Dobrovitz Ádám és Závory Szilárd szerepelt a csapatban.
2019 november 16.-án rendezték az ifjúsági országos szerbajnokságot.