Egyre jobban megy

Vízilabda 2018.11.09.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.

Az első negyedben megszerezzük a vezetést, de kiegyenlített a BVSC, majd a vezetést is megszerezte. Még sikerült kiegyenlíteni, de a negyed végén szerzett góljukkal 3-2 lett a vége.

A második negyedben sajnos sokat hibáztunk és ezt ki is használta ellenfelünk sikerült három góllal ellépnie, ekkor 6-3 vezettek már. Ezután újabb két gól, amivel már 8-3 volt az állás. A félidőig még egy-egy találatot szereztünk, így az eredmény 9-4-re módosult.

A mérkőzés második felére újra összeszedtük magunkat és meggyőző játékot mutatva sikerült lefaragni a hátrányunkból. A negyedet egy góllal 4-3-ra megnyertük, de a különbség még így is négy gól volt.

Az utolsó negyedben játszottunk legjobban. Védekezésben szinte nem is hibáztunk, elől pedig jól használtuk ki a helyzeteinket. Sajnos ez nem volt elég a fordításhoz, de így is 13-11-es szép eredményt értünk el!

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a Vízilabda szakosztályunk Facebook oldalán megtekinthetik.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Videók

Ajánló

A 2006-os „A”, illetve a 2006-os „II”-es csapatunk is megmérkőzött a mai nap során. A meccsek két helyszínen zajlottak; míg az első csapat a Népligetben az A-HÍD OSC ÚJBUDA I-es csapatával játszott, addig a második a Soproni VSE ellen küzdött a Margitszigeten. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult.
SERDÜLŐK HAZAI PÁLYÁN A SZEGEDDEL A Szeged elleni fordulót a Serdülők kezdték a Margitszigeten. Már az első két negyedben eldöntöttük a mérkőzést, végül 15-5-re nyertük meg a mérkőzést.
Cegléd elleni siker A 2007-es csapatunk magabiztosan győzte le a Cegléd csapatát. Már az első negyedben megszerezte a vezetést és a végéig hatgólosra nőtt a különbség és 12-6-ra nyertünk.
A BVSC ELLEN A 2006-OS BAJNOKSÁGBAN A 2006-os csapatunk a BVSC ellen játszott ma, ahol minden negyedben kicsivel jobb tudott lenni ma ellenfelünk. A végére 13-6-ra meg is nyerte meg a mérkőzést.
FRADI RANGADÓ A 2005-ös bajnokságban csapatunk a Fradi ellen játszott egy igazi rangadót. Háromgólos hátrányból sikerült egyenlíteni és 9-8-as győzelmet aratni.