Egyre jobban megy

Vízilabda 2018.11.09.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.

Az első negyedben megszerezzük a vezetést, de kiegyenlített a BVSC, majd a vezetést is megszerezte. Még sikerült kiegyenlíteni, de a negyed végén szerzett góljukkal 3-2 lett a vége.

A második negyedben sajnos sokat hibáztunk és ezt ki is használta ellenfelünk sikerült három góllal ellépnie, ekkor 6-3 vezettek már. Ezután újabb két gól, amivel már 8-3 volt az állás. A félidőig még egy-egy találatot szereztünk, így az eredmény 9-4-re módosult.

A mérkőzés második felére újra összeszedtük magunkat és meggyőző játékot mutatva sikerült lefaragni a hátrányunkból. A negyedet egy góllal 4-3-ra megnyertük, de a különbség még így is négy gól volt.

Az utolsó negyedben játszottunk legjobban. Védekezésben szinte nem is hibáztunk, elől pedig jól használtuk ki a helyzeteinket. Sajnos ez nem volt elég a fordításhoz, de így is 13-11-es szép eredményt értünk el!

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a Vízilabda szakosztályunk Facebook oldalán megtekinthetik.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Videók

Ajánló

Serdülő csapat GYŐZELEM A SZÁZHALOMBATTA ELLEN Ma este (X.09.) 18 óra 30 perctől serdülő csapatunk a Budapest Bajnokság következő fordulójában vehetett részt. A mérkőzést Százhalombattán, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület ellen játszhatták.
Gyermek csapat Szoros mérkőzést tudhatnak maguk mögött a fiúk. Az első negyed végeredménye 3:2 lett, sajnos az UVSE egyel több találatot tudott értékesíteni, mint mi.
Ebben az adásban Szívós Márton világbajnok vízilabdázó, a KSI neveltje, és Szedlmayer Ildikó vezető edzőnk mondják el, hogy mikor érdemes elkezdeni vízilabdázni, mitől olyan sikeres a magyar vízilabda és miért jó csapatban játszani.
Véget ért a Heliopolis Torna. A döntőben, a hazai Heliopolis csapatával küzdhettünk meg a győzelemért. A rendes játékidő döntetlen lett, így ötméteresek következtek, ami ezúttal az egyiptomi csapat sikerével zárult.
Elstartolt a leány gyermek bajnokság is. Sportolóink tisztesen helytálltak.