Egyre jobban megy

Vízilabda 2018.11.09.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.

Az első negyedben megszerezzük a vezetést, de kiegyenlített a BVSC, majd a vezetést is megszerezte. Még sikerült kiegyenlíteni, de a negyed végén szerzett góljukkal 3-2 lett a vége.

A második negyedben sajnos sokat hibáztunk és ezt ki is használta ellenfelünk sikerült három góllal ellépnie, ekkor 6-3 vezettek már. Ezután újabb két gól, amivel már 8-3 volt az állás. A félidőig még egy-egy találatot szereztünk, így az eredmény 9-4-re módosult.

A mérkőzés második felére újra összeszedtük magunkat és meggyőző játékot mutatva sikerült lefaragni a hátrányunkból. A negyedet egy góllal 4-3-ra megnyertük, de a különbség még így is négy gól volt.

Az utolsó negyedben játszottunk legjobban. Védekezésben szinte nem is hibáztunk, elől pedig jól használtuk ki a helyzeteinket. Sajnos ez nem volt elég a fordításhoz, de így is 13-11-es szép eredményt értünk el!

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a Vízilabda szakosztályunk Facebook oldalán megtekinthetik.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.