EGYÜTTMŰKÖDÉSI KERET-MEGÁLLAPODÁS A BELSŐ-PESTI TANKERÜLETI KÖZPONT ÉS A KSI SE KÖZÖTT

Központ 2018.09.05.
EGYÜTTMŰKÖDÉSI KERET-MEGÁLLAPODÁS A BELSŐ-PESTI TANKERÜLETI KÖZPONT ÉS A KSI SE KÖZÖTT

A MAI NAPON EGYÜTTMŰKÖDÉSI KERET-MEGÁLLAPODÁS SZÜLETETT A BELSŐ-PESTI TANKERÜLETI KÖZPONT ÉS A KSI SE KÖZÖTT! AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS CÉLJA, A TANKERÜLETI OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK MINDENNAPOS TESTNEVELÉSI KÖRÉBE TARTOZÓ KÖTELEZETTSÉGEK MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSE ÉS AZ EGYESÜLETI UTÁNPÓTLÁSNEVELÉSNEK ÖSSZEKAPCSOLÁSA.

A MEGÁLLAPODÁST DR. TOLNAI MARIANNA TANKERÜLETI IGAZGATÓ ÉS ZSOLDOS PÉTER KSI SE ÜGYVEZETŐ ELNÖK LÁTTA EL ALÁÍRÁSÁVAL.

EGY ÚJABB LÉPÉS AZ IFJÚSÁG FELÉ!

Fotók
Videók

Ajánló

A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita
Hat KSI nevelésű játékossal nyert 1999 után a vízilabda válogatott VK-t!