Elhunyt Dr. Leopold József

Férfi torna 2019.12.02.
Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.

1963-tól egyik alapító tagja a torna szakosztálynak, kiváló pedagógus, edző volt.

Volt ifjúsági válogatott, és felnőtt válogatott edző. Felkészítette tanítványát 1974-es Világbajnokságra, ahol magyar csapat 4.lett, és az 1976.-os montreáli Olimpián szintén 4.-ek lettek.

Volt a KSI szakosztály vezetője, később TF. -en docens, torna tanszékvezető. 

Búcsúztatása december 5.-én, a Rákospalotai temető ravatalozójában lesz, 12 óra 45 perctől.

Emlékét megőrizzük.

Fotók
Videók

Ajánló

Véget ért a Magyar Torna Szövetség első online-versenye, amelyen kilenc egyesület több tucat tornásza vett részt. A viadal elsősorban az utánpótláskorú versenyzők motiválása miatt jött létre.
Véget ért a magyar tornasport első online megmérettetése, amelyet a Magyar Torna Szövetség még áprilisban hirdetett meg a fiú utánpótlás tornászok számára. A koronavírus okozta helyzet szülte viadal lényege az volt, hogy a versenyzők előre meghatározott, a kiírásban részletesen rögzített gyakorlat anyagát otthoni körülmények között filmre vegyék, majd beküldjék az egyesületüknek, és onnan a legjobb gyakorlatokat továbbították a MATSZ-nak.
Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.
Utánpótlás válogatott tornászaink Linzben versenyeztek a 16. Austrian Future Cup meghívásos nemzetközi versenyen. A KSI-ből Dobrovitz Ádám és Závory Szilárd szerepelt a csapatban.
2019 november 16.-án rendezték az ifjúsági országos szerbajnokságot.