Elhunyt Fehér Mihály ökölvívó edző

Központ 2018.07.26.
Elment a legendás tréner, Erdei Zsolt nevelőedzője.

Sajnálattal és mély fájdalommal közöljük, hogy korábbi kiváló edzőnk, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség jelenlegi elnökének, Erdei Zsoltnak, és több fantasztikus magyar bokszoló trénere, Fehér Mihály hosszantartó súlyos betegséget követően életének 74. évében, július 19-én elhunyt. Búcsúztatására július 30-án (hétfőn) kerül sor a Pesterzsébeti Temetőben, délelőtt 10.15-kor.  

Őszinte részvétünk a hozzátartózóknak, barátoknak, és az egykori tanítványoknak.

Fotók
Videók

Ajánló

„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita