Elkezdődött a serdülők edzőtábora

Sportlövészet 2017.08.21.
Nemes Adrienn vezetésével elkezdődött a legfiatalabbak edzőtábora a KSI légfegyveres lőterén.

Az egy hétig tartó programban a lövészet mellett lesznek fizikai edzések, csapatjátékok, lézerharc, szabadulós játék. A csapat ellátogat egy igazi kalandparkba is. A fő cél, azon kívül hogy mindenki jól érezze magát, a novemberi Serdülők Országos Bajnokságan való jó szereplés. Mindeközben az eggyel nagyobbak igazi kiképzésen vesznek részt. Persze nemsokára ők is fegyvert fognak, hiszen szeptemberben zajlanak a nagypályás országos bajnokságok.

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.