Elkezdődött a versenyszezon!

Karate 2017.09.03.
Horvátországi Csáktornyán indult az idei szezon a KSI karatésainak.

Cakovecben megrendezésre kerülő Medimurje Open elnevezésű versenyen 11 ország több, mint 1100 versenyzője mérte össze a tudását szeptember első hétvégéjén.

A KSI versenyzői remekül vették az első akadályt. 24 versenyzőnk összesen 12 érmet szállított. A dicsőséglista az alábbiak szerint alakult:

 

1. helyezést ért el

- Dobó-Nagy Alexandra (kumite)

- Szilágyi Emma (kata)

- Kovács Mira (kata)

- Fodor Amira (kata)

- Mihály Péter (kata)

 

2. helyezést ért el

- U12-es lány csapat kata (Fodor Amira, Szilágyi Emma, Zahuczki Liza)

-  Fodor Artúr (kumite)

- Antal Lili (kumite)

- Hübner Dániel (kumite)

 

3. helyezést ért el

- Dobó-Nagy alexandra (kumite)

- Pataky Lóránt (kumite)

- Bene Bianka (kumite)

 

 

Mindenkinek hatalmas gratula:)

 

Hajrá #KSI

Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.