Első OBI-es mérkőzés

Vízilabda 2018.10.24.
Első OBI-es mérkőzésünk az Eger ellen volt idegenben. Végig ellenfelünk uralta a mérkőzést végül 12-4-es vereséget szenvedtünk.

Az elején sikerült tartani magunkat, igaz a vezetést a hazai csapat szerezte meg, de hosszú percekig nem esett gól. Ezután sikerült egyenlítenünk is, de a negyed végén sajnos két akciógólt is szerzett az Eger, így 3-1-es első negyedet zártunk.

Küzdöttünk és hajtottunk, de sajnos újabb gólokat kaptunk. Sikerült ellépnie ellenfelünknek és már 5-1 volt az állás. Próbáltunk kapaszkodni, jött is egy találat a negyed felénél. A félidőig még két gólt szerzett az Eger, így 7-2-vel fordultunk.

Sajnos nem tudtunk eredményesek lenni támadásban, a folytatásban is negyedenként csak 1-1 gólt szereztünk, ami kevésnek bizonyult. A harmadik negyedet 3-1-re, míg a negyediket 2-1-re vesztettük el, így a végeredmény 12-4.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

Gyermek csapat HÚSZGÓLOS GYŐZELEM A SZOLNOK ELLEN
LEGNAGYOBB GÓLARÁNNYAL NYERTEK A SERDÜLŐK!
A Debrecen ellen játszottunk le egy elhalasztott mérkőzést. Végig kiélezett párharcot láthattunk, ahol a harmadik negyed végéig mi mentünk az eredmény után. A végén 9-9-es döntetlennel ért véget a mérkőzés, majd büntetőkkel sikerült megnyernünk a mérkőzést.
Tíz mérkőzést játszottak vízilabdázóink a múlt héten. Szoros mérkőzések, rangadók.
Vasárnap mindhárom korosztályos bajnokságban remekeltek vízilabdázóink.