Első osztályban a BHSE ellen

Vízilabda 2019.02.01.
A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.

Az első negyedben már két gólos hátrányba kerültünk és nem sikerült gólt szereznünk. A második negyedben még egy harmadik gólt szerzett a Honvéd. Ezután megszereztük első gólunk. A negyed végéig még egy találatot jegyeztünk, de sajnos a vendégek is betaláltak még a félidőig. A negyedet már jobb eredménnyel zártuk, 3-2-re nyerte a negyedet a Honvéd, ezzel 5-2-vel fordultunk.

A harmadik negyedben sokat hibáztunk védekezésben, ezt kihasználta ellenfelünk és növelni tudta előnyét. A negyedet 6-2-re veszítettük el, így az utolsó negyed előtt 11-4 volt a hátrányunk.

Az utolsó negyedben már behozhatatlan volt a hátrányunk, ezt nehezítette, hogy egymás után két büntetőt is ítéltek ellenünk, amit sikerült belőnie ellenfelünknek. Mi zártuk a mérkőzést, amivel 14-5 lett a végeredmény.

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a facebook oldalunkon megtekinthetik.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

A nemzetisport.hu riportja Nagy Ákos válogatott vízilabdázónkal: A 15 éves vízilabdázó, Nagy Ákos ebben az évben mindent megnyert, amit lehetett. Klubjával veretlenül lett bajnok, a válogatottal aranyérmet szerzett az U15-ös korosztály első Európa-bajnokságán, amelyen amellett, hogy gólkirályi címig jutott, a torna legértékesebb játékosának díját is átvehette.
Hárman képviselték egyesületünket az Európa Bajnok csapatban. Országh Mihály, Szépfalvi Gergő, és Nagy Ákos, akit az EB legértékesebb játékosának választottak!
Szedlmayer Ildikó beszámolója: Az edzői szem és szív: Sok munkája van a gyerekeknek ebben az eredményben. Egyetlen egyet kértem tőlük: SZÉP JÁTÉKOT. Megkaptam!
AZ IFI BUDAPEST BAJNOKSÁG ÉLÉN
MÁSODIK LETT IFJÚSÁGI CSAPATUNK