Első osztályban a BHSE ellen

Vízilabda 2019.02.01.
A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.

Az első negyedben már két gólos hátrányba kerültünk és nem sikerült gólt szereznünk. A második negyedben még egy harmadik gólt szerzett a Honvéd. Ezután megszereztük első gólunk. A negyed végéig még egy találatot jegyeztünk, de sajnos a vendégek is betaláltak még a félidőig. A negyedet már jobb eredménnyel zártuk, 3-2-re nyerte a negyedet a Honvéd, ezzel 5-2-vel fordultunk.

A harmadik negyedben sokat hibáztunk védekezésben, ezt kihasználta ellenfelünk és növelni tudta előnyét. A negyedet 6-2-re veszítettük el, így az utolsó negyed előtt 11-4 volt a hátrányunk.

Az utolsó negyedben már behozhatatlan volt a hátrányunk, ezt nehezítette, hogy egymás után két büntetőt is ítéltek ellenünk, amit sikerült belőnie ellenfelünknek. Mi zártuk a mérkőzést, amivel 14-5 lett a végeredmény.

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a facebook oldalunkon megtekinthetik.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

FRADI RANGADÓ A 2005-ös bajnokságban csapatunk a Fradi ellen játszott egy igazi rangadót. Háromgólos hátrányból sikerült egyenlíteni és 9-8-as győzelmet aratni.
Serdülő csapat: FÖLÉNYES GYŐZELEM A VÍZILOVAK ELLEN
Nagy csatában volt része Ifjúsági csapatunknak az OSC ellen. Az első negyedben 2 góllal vezetett ellenfelünk, amit a harmadik negyed végére ledolgoztunk, végül 8-7-es vereséget szenvedtünk.
Győzelem a felnőtt OB. I.-ben.
Öt győzelem - két vereség a heti mérleg.