Első osztályban a BHSE ellen

Vízilabda 2019.02.01.
A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.

Az első negyedben már két gólos hátrányba kerültünk és nem sikerült gólt szereznünk. A második negyedben még egy harmadik gólt szerzett a Honvéd. Ezután megszereztük első gólunk. A negyed végéig még egy találatot jegyeztünk, de sajnos a vendégek is betaláltak még a félidőig. A negyedet már jobb eredménnyel zártuk, 3-2-re nyerte a negyedet a Honvéd, ezzel 5-2-vel fordultunk.

A harmadik negyedben sokat hibáztunk védekezésben, ezt kihasználta ellenfelünk és növelni tudta előnyét. A negyedet 6-2-re veszítettük el, így az utolsó negyed előtt 11-4 volt a hátrányunk.

Az utolsó negyedben már behozhatatlan volt a hátrányunk, ezt nehezítette, hogy egymás után két büntetőt is ítéltek ellenünk, amit sikerült belőnie ellenfelünknek. Mi zártuk a mérkőzést, amivel 14-5 lett a végeredmény.

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a facebook oldalunkon megtekinthetik.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.