Elsöprő sikerek a Budapest Bajnokságon

Ökölvívás 2018.05.14.
A Ksi Se versenyzői arattak a Budapest Bajnokságon, 23 fővel vettünk részt péntek, szombat, vasárnap zajlott megmérettetésen.Tartalmas, szakmailag rendkívül hasznos napokat tölthettünk a Budapest Bajnokságon, versenyzőink közül öten fölényes győzelmet arattak és arany éremmel térhettek haza, de a többiek is kíválóan szerepeltek és dobogós helyezéssel fejezték be a megmérettetést.

A Ksi Se versenyzői arattak a Budapest Bajnokságon, 23 fővel vettünk részt  péntek, szombat, vasárnap zajlott megmérettetésen.

Egy kis összesítés az idei Budapest Bajnokságról,

Tartalmas, szakmailag rendkívül hasznos napokat tölthettünk a Budapest Bajnokságon, versenyzőink közül öten fölényes győzelmet arattak és arany éremmel térhettek haza, de a többiek is kíválóan szerepeltek és dobogós helyezéssel fejezték be a megmérettetést.

Eberwein Mia, Dobos Rebeka, Halász Nóri, Varga Enrikó és Balogh Joci a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

Török Lívia, Budai Vivien, Sallai Balázs, Pálinkás Dominik, Bódi Zsolt, Gálfi Roland és Oláh Csaba akik ezüst éremmel térhettek haza.

Berebora Gergely, Korom Krisztián és Anchelment Tícián harmadik helyezést értek el.

Mindenkinek szívből gratulálunk!

Köszönjük a felkészítést az edzőknek, Törteli Ferencnek, Treuer Gábornak és Urbán Ferencnek.

Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.