Énekes István Ökölvívó Emlékversenyre

Ökölvívás 2018.02.17.
Tegnapi, szombati nappal véget ért az idei Énekes István Ökölvívó Emlékversenyre. A Központi Sport és Ifjúsági Egyesület négy fővel vett részt a megmérettetésen.

Tegnapi, szombati nappal véget ért az idei Énekes István Ökölvívó Emlékverseny. A Központi Sport és Ifjúsági Egyesület négy fővel vett részt a megmérettetésen. A hölgyek között Sipos Hajnalka 57kgban harmadik helyen zárta a viadalt. Férfiak között Endrődi Andràs 60 kg-ban, valamint Olah Csaba, aki a pesterzsébeti kihelyezett tagozatunk tagja +91kgban harcolta ki a bronz érmet. Kiss Dàniel nehézsúlyúak között verekedte ki a döntőbe jutást, ahol most sajnos nem az ő kezét emeltek fel. Ezzel a remek teljesítménnel minden indulunk dobogós helyen zárt. Hatalmas gratuláció a srácoknak és felkeszîtőiknek Urbàn Ferenc, Treuer Gábor, Veres Làszló és Törteli Ferencnek.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.