ÉREMESŐ az évadnyitó utánpótlás asztalitenisz versenyen

Asztalitenisz 2018.09.02.
A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.

Éremeső az utánpótlás fiú-lány országos évadnyitó versenyen.

A KSI versenyzői összesen12 éremmel térhettek haza a versenyről, szám szerint: 4 aranyérmet, 4 ezüstérmet és 4 bronzérmet nyertek versenyzőink.

A három napos évadnyitó utánpótlás ranglistaverseny legeredményesebb KSI-s versenyzője Huzsvár Erik volt, aki nem talált legyőzőre sem a serdülő egyéni, sem a serdülő páros (párja Straubinger Balázs), sem pedig az ifjúsági egyéni versenyszámokban, ifjúsági párosban pedig brozérmet szerzett Straubinger Balázzsal. 

Szintén jó hetet tudhat magának Straubinger Balázs, aki megnyerte az U13-as egyéni versenyt, és párjával Huzsvár Erikkel megnyerték a serdülő páros versenyszámot is, valamint 3. helyet értek el ifjúsági párosban is.

Ujvári Máté szintén hozzájárult az éremszerzéshez, ő serdülő egyéniben 3. helyen végzett és serdülő párosban ezüstérmes lett párjával, Balogh Bencével. 

A "kicsik" is remekül játszottak: Török Seiya Krisztián U12 versenyszámban 2. helyezett lett, ugyanígy Benczik Dóra is U12 versenyszámban 2. helyet ért el, és Vörös Balázs is érmes, 3. helyezett lett az U12 korcsoportban.

Lány versenyzőink közül Letanóczki Dalma volt a legeredményesebb, ő U13 versenyszámban egyéni 3. helyezést ért el, és párjával, Trungel Mirellával serdülő párosban ezüstérmesek lettek. 

Ezzel a szép eredménnyel a szakosztályok közötti pontverseny győztese a KSI SE Asztalitenisz szakosztálya lett!

Gratulálunk versenyzőinknek és az őket felkészítő edzőknek.

Videók

Ajánló

Huzsvár Erik és Szántosi Dávid bronzérmet szerzett a Szombathelyen megrendezett Nemzetközi utánpótlás bajnokságon.
Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.
Hét dobogós helyezés a hétvégén!