Értékes Érmek Zágrábból

Ökölvívás 2018.11.19.
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.

Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni. Péntek reggel indult a csapat, egy junior,  Dobos Rebeka, egy ifi, Varga Gyula és egy felnőtt, Tarnócai MIhály versenyzők képviselték a KSI csapatát, Törteli Ferenc szakosztályvezető kiséretében. Fiaink már a pénteki nap szorítóba léphettek ahol mind a ketten helyi horvát versenyzővel álltak szemben, Gyula sok esélyt nem adva az első menetben befejezte a mérkőzést, míg nehézsúlyunk az első menet kicsit döcögős teljesítménye után a 2.3. menetben bebiztosította győzelmét. A szombati elődöntőben fiaink végletekig kiélezett küzdelemben sajnos alul maradtak, így a bronzérem jutott számukra. Rebeka egy súllyal feljebb is vállalta a küzdelmet, mivel az előzetes nevezéshez képest, egyedül mért a súlyában. A döntőben egy szerb lánnyal mérkőztünk és elfogulság nélkül mondhatjuk, hogy a 2:1 pontozás inkább a magyar bunyós győzelmét tükrözte, de a pontozók nem így látták. Végül, Rebeka ezüstéremmel zárta a versenyt. Remek lehetőség volt ez a szakosztály fiatal versenyzőinek, a nemzetközi porondon való részvétel, a nemzetközi rutin megszerzésében, Grtaulálunk a csapat tagjainak és természetesen a felkészítőknek, Treuer Gábor, Urbán Ferenc, Törteli Ferenc edzőknek. 

Videók

Ajánló

Győzelemmel mutatkozott be Budai Vivien a II. Európa játékokon Minkszben így már a legjobb 8 között van a KSI ökölvívója a 69 kg-os mezőnyben
Versenyzőnk, Dobos Rebeka (60kg) képviseli hazánkat.
A tavasz folyamán számos nemzetközi és hazai versenyen vett részt a KSI SE ökölvívó szakosztálya.
Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.