Értékes III. hely a Balkán Kupán. /Bulgária, Botevgrad/

Ökölvívás 2019.08.06.
Budai Vivien a felnőtt Európa bajnokság főpróbájának is mondható Balkán kupán küzdött, ahol Európa legjobbjai képviseltek magukat.

Vivien 3.helyen zárt!

 Vivien egy igen erős bulgár ellenfelet legyőzve jutott a legjobb 4 közé, ahol az u22-es Európa-bajnok, a később ezen a versenyen is diadalmaskodó török riválissal ellen öklözött.

Gratulálunk, további sikeres felkészülést!

 Felkészítők: Treuer Gábor,  Urbán Ferenc, Törteli Ferenc

 

A jelenleg is zajló tbiliszi /Grúzia/ serdülő Európa Bajnokságon, ma délután már éremert száll harcba Balogh József és Balogh Rinaldo.

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.
Szerdán nyolc klub, több mint 70 versenyzője vett részt a Központi Sport és Ifjúsági egyesület ökölvívó a termében megrendezett közös edzésen.
Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.
Remekül kezdték az évet a KSI-SE ifjúsági ökölvívói. 2020. 02. 12-15. között került megrendezésre az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny, ahol 5 fiatal tehetségünk lépett a szorítóba.
Ez a verseny kiemelten fontos ifjúsági korosztály számára, mivel ez az első válogató verseny a 2020-as Európa-bajnokságra.