Év eleji eredményekkel, de jó helyezésekkel zártuk az első EB válogatót

Sportlövészet 2019.01.06.
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.

Először állt felnőttként lőállásba Egri Viki, aki a harmadik helyen zárta a versenyt, míg Mihalkó Nikoletta az ötödik lett. 
A junior fiúk versenyében Tamási Péter második lett, ezzel ő és Fábián Sára is kiharcolta a dopping vizsgálatot, hiszen a kategóriánkénti első és második helyezettek automatikusan mehettek mintát adni.
Vasárnap lőttek ifjúsági és serdülő versenyzőink. Ők sem jöttek haza kupák nélkül. Ifjúsági lányoknál Kovács Tamara, a serdülő fiúknál Mezei Konrád győzött, míg a serdülő lányok versenyében Budai Brigitta lett második.
Gratulálunk!
Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!
A Fehér úton rendezték meg sportlövőink számára az ötödik ranglista versenyt, melyen a légpisztoly mellett sport- és szabadpisztollyal is lőállásba állhattunk.
Az EB végeztével kicsi hiányérzetünk maradt amiatt, hogy nem volt versenyzőnk az egyéni döntőkben, de sok tapasztalatot szerezve ez sikerülni fog a következő versenyeken.
Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!