Évzáró az Atlétáknál

Atlétika 2018.12.20.
Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Köszönjük KSI SE!

Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Zsoldos Péter KSI SE elnök, Preiszler Gábor alenök, valamint a MASZ részéről Kámán Bálint szakmai igazgató is megtisztelte rendezvényünket. A múltat örömünkre Kondor Imre bácsi  az atlétikai szakosztály hosszú éveken át volt szakosztályvezetője képviselte.Tímár Mihály szerkesztésében elkészült évkönyvünk is, melyet minden sportolónk izgatottan lapozgatott, és tehetett ajándékai mellé. Kárai Kázmér mesteredző  szavai adtak útravalót a következő évre, majd a vacsora, és kötetlen beszélgetések, sztorizgatások végeztével emelkedett érzelmi töltéssel indulhatott haza mindenki.

Az elkövetkezendő napokra Áldott Békés Ünnepeket, és sporteredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!

Molnár Tamás T. szakosztályvezető

Szeretettel ajánlom itt is az évkönyvet, és az évzáró fényképeit!

 

Videók

Ajánló

Lakos Dóra Országos Bajnok az újoncok négy próba C változatában! Gratulálunk!!!
Sok Újonc a serdülő leány csapatban. Máramarosi Rita 3 helyezett 2000m-en. Gratulálunk!
Máramarosi Rita 800 m-en harmadik helyezést ért el a Serdülők Ligaversenyében! A felnőttek Szuperligaversenyében három próbában Gábris Dávid 8., és 400m női gáton Molnár Judit (6. helyezés) személyében voltunk érdekelve a döntőben. Gratulálunk!!
https://atletika.hu/sites/default/files/masz/kiirasok/2019/2019-09-21-22-osszetettob_v1.pdf
Gyertek Atletizálni! A KSI SE Atlétika Szakosztálya felvételt hirdet a 2004-2010 között született ugrani, dobni vagy futni szerető gyerekek részére. Kipróbálhatjátok magatokat szeptemberben hétfő és szerdai napokon az atlétika pályán, a Ludovika Arénában.