Évzáró az Atlétáknál

Atlétika 2018.12.20.
Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Köszönjük KSI SE!

Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Zsoldos Péter KSI SE elnök, Preiszler Gábor alenök, valamint a MASZ részéről Kámán Bálint szakmai igazgató is megtisztelte rendezvényünket. A múltat örömünkre Kondor Imre bácsi  az atlétikai szakosztály hosszú éveken át volt szakosztályvezetője képviselte.Tímár Mihály szerkesztésében elkészült évkönyvünk is, melyet minden sportolónk izgatottan lapozgatott, és tehetett ajándékai mellé. Kárai Kázmér mesteredző  szavai adtak útravalót a következő évre, majd a vacsora, és kötetlen beszélgetések, sztorizgatások végeztével emelkedett érzelmi töltéssel indulhatott haza mindenki.

Az elkövetkezendő napokra Áldott Békés Ünnepeket, és sporteredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!

Molnár Tamás T. szakosztályvezető

Szeretettel ajánlom itt is az évkönyvet, és az évzáró fényképeit!

 

Videók

Ajánló

Pataki Anna felnőtt 3. és Utánpótlás 2. hely a 111. Országos Mezei Bajnokságon. Kárai Kázmér tanítványai remekeltek. Gratulálunk!
A "hallássérültek", Tallinban rendezett első Fedettpályás Atlétikai Világbajnokságán Horváth László a KSI SE sportolója a VI. helyen végzett magasugrásban 190 cm-el. Gratulálunk!
Pataki Anna 2. a 4. Mezei Ligán! Klincsek Keve nyert a gyermek versenyen, Nelson Hanna 3. a helyet szerezte meg a korosztályában. Gratulálunk!
Lakos Dóra 3 ponttal maradt le a dobogóról az Újonc-Serdülő Összetett Bajnokságon!
Sarkadi László Szakosztályunk edzője, a 2017/2018-as tanévi Diákolimpia legeredményesebb testnevelője! Gratulálunk, és további jó munkát, sikereket kívánunk!