Évzáró az Atlétáknál

Atlétika 2018.12.20.
Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Köszönjük KSI SE!

Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Zsoldos Péter KSI SE elnök, Preiszler Gábor alenök, valamint a MASZ részéről Kámán Bálint szakmai igazgató is megtisztelte rendezvényünket. A múltat örömünkre Kondor Imre bácsi  az atlétikai szakosztály hosszú éveken át volt szakosztályvezetője képviselte.Tímár Mihály szerkesztésében elkészült évkönyvünk is, melyet minden sportolónk izgatottan lapozgatott, és tehetett ajándékai mellé. Kárai Kázmér mesteredző  szavai adtak útravalót a következő évre, majd a vacsora, és kötetlen beszélgetések, sztorizgatások végeztével emelkedett érzelmi töltéssel indulhatott haza mindenki.

Az elkövetkezendő napokra Áldott Békés Ünnepeket, és sporteredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!

Molnár Tamás T. szakosztályvezető

Szeretettel ajánlom itt is az évkönyvet, és az évzáró fényképeit!

 

Videók

Ajánló

8. helyen az atléták a csapatbajnokság elődöntőjén. Tavalyihoz képest egy hellyel előrébb. Aki ott volt mindenki hozta a tőle elvárt eredményt. Keményen küzdöttek a váltók, és több egyéni csúcs is született.
2x2. 1x3. dobogós helyezéseket értek el a csapatok. Gábris Dávid 3 próbában 3. helyet szerezte meg a kellemetlen esős időben.
Szerencsi Ildikó 4.helyezett 10.000m-en, az Országos Bajnokságon!! Gratulálunk! Horváth Csongor 2. 1500m-en!
Több jó eredmény, egyéni csúcs Tiszaújvárosban!
Jó körülmények között edző táboroztak az atléták serdülő, és Ifi-s korosztályai Zalaegerszegen. Az időjárás is kegyeibe fogadta a fiatalokat, és jó hangulatú kemény munkával telt a tábor.