Fantasztikusan kezdtük az idei OB-t.

Sportlövészet 2018.04.04.
Az OB első napján:

Először pisztolyos lányaink álltak lőállásba. Egri Viki hatalmas fölénnyel nyerte az alapversenyt, az 575 körös teljesítmény felnőtt nemzetközi szinten is kiváló. Az eredmény egy körös egyéni csúcs. Az alapversenyben második Fábián Sára - aki még ifjúsági korú - 11 körös egyéni csúcsot lőtt, eredménye junior nemzetközi szinten is kiváló. A nyolcfős döntőbe 5 KSI-s került, és a 9. és 10. helyen is KSI-s végzett a 46 fős mezőnyben. Lányaink fejlődését mutatja, hogy 11 versenyzőnkből 5-en lőttek egyéni csúcsot.

A döntőben végül Fábián Sára szerezte meg a győzelmet Egri Viki előtt. A legjobb 6 lövő között öt KSI-s volt. A csapatversenyben az Egri Viki, Fábián Sára, Komáromi Panni összeállítású csapat hatalmas országos csúccsal végzett az élen, megelőzve a KSI B csapatát (Forrási, Kókai, Gulyás C.).

Junior fiaink a megszokottnál kicsit gyengébben lőttek. Egyéniben a tavalyi győztes Tamási Péter az ötödik, míg a Tamási, Hegedűs, Hajdu összeállítású csapatunk a harmadik helyen végzett.

Eredmények:

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.