Felnőtt Ifjúsági és Parakenu rangsoroló siker!

Kajak-kenu 2019.05.14.
Szolnok adott otthont az idei első komoly megmérettetésnek a kajak-kenusoknál.

Gazsó Dorka 19 évesen, első éves u23-kent, 2. tudott lenni, az Olimpiai Bajnok Csipes Tamara mögött, K1 500 méteren.

„Már azon is csodálkoztam, hogy bejutottam a döntőbe

– nyilatkozta a rendkívül fiatal Gazsó Dorka. – Első éves U23-as versenyző vagyok, szóval most még csak az a célom, hogy kijussak egy korosztályos világversenyre, de ha sikerül addig is néhány skalpot gyűjtenem a felnőttek között, akkor nagyon boldog leszek.”

Ebben a futamban a szintén 19 éves Biben Karina 7. Lett.

 

Kenu kettes 1000m -en Mike Róbert új párral, a Dunaújvárosiak fiatal versenyzőjével Hajdu Jonatánnal 2. helyen ért célba.

Ifi egyes 1000m-en, Redl András 1 tized másodperccel maradt le a dobogó legfelső fokárol. 

Ifi lány 500m-en, Kőhalmi Emese 2. , és ifi lány 1000m-en szintén ezüstöt lapátolt össze. 

Gratulálunk versenyzőinknek!

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Megszámolni sem könnyű, de megtettük! 18 arany 12 ezüst 15 bronzérmet szereztek egyesületünk versenyzői a sukorói Magyar Bajnokságon. Így az éremtáblázat első helyén végzett a KSI!
„Tisztában voltak vele, hogy mindig a táv második felét nyomom meg, eszerint építették fel a taktikájukat; abban bíztak, hogy − hatalmas előny kialakításával − megtörnek. A lépést azonban tartottam, mi több, hatszáznál már vezettem, ezzel német vetélytársam esett össze lélekben.
Legyalulta az ifi és U23 vébé mezőnyét a magyar válogatott. A mieink az 500 méteres és 1000 méteres döntők során hat világbajnoki címet, valamint további két dobogós helyezést szereztek. Aranyérmes lett ifi kajak egyesben Kőhalmi Emese és Redl András. Redl András duplázott, hiszen mindkét egyes számban verhetetlennek bizonyult. Kőhalmai Emese még hozzá is tett egyet, hiszen triplázni tudott, Rendessy Eszterrel párosban, és négyesben többek között a KSI-s Szellák Szabinával. Az aranyérem bravúrosan összejött a Biben Karina, Bakó Olga duónak is, akik ezzel megvédték világbajnoki címüket.
Gazsó Dorka indulása biztossá vált a Szeged-i VB-n
Négy versenyzőnk szerzett érmet, a racicei U23 - junior kajak-kenu Eb.-n!