felnőtt ob (+video)

Ökölvívás 2016.12.01.
Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!

December 07.-én veszi kezdetét a Papp Lászlóról elnevezett Felnőtt Ökölvívó Országos Bajnokság. A szerdai és csütörtöki napokon 15:00 órás kezdésel az selejtező kerülnek lebobyolításra, pénteken ugyan ebben az időben az elődöntő mérkőzések míg szombaton 17:00 kezdéssel a döntő mérkőzéseket láthatjuk. Helyszín Budapest Istvánmezei út 1-3. Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok. Belépő 1000 Ft. A KSI-SE ökölvívó szakosztálya 9fővel vesz részt a megméretettésen. A csapat tagjai: Szabó Kristóf 49kg, Sarcia Nicola 64kg, Vadász András 69kg, Houimli Szemir 69kg, Csutak Dániel 81kg, Al-Beg Mohamed Semi 81kg, Tarnóczai Mihály 91kg, Kálmán Attila 91kg, és a király kategóriában +91kg-ban Urbán Ferenc. Mindenkit sok szeretettel várunk buzdítsuk együtt a srácokat!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.