Férfi felnőtt magyar bajnokság I. nap

Ökölvívás 2017.12.06.
Remekül kezdték a Ksi férfi felnőtt öklözői az idei évi magyar bajnokságot.

Kedves Barátaink!

Hírek az idei férfi felnőtt magyar bajnokságról:

Remekül kezdték a Ksi férfi felnőtt öklözői az idei évi magyar bajnokságot. A nyitónapon öten léptek ringbe és mind az öten győztesen hagyták el a szorítót. Sarciá Nicola első menetes TKO-val kezdte a megmérettetést. Hankó Kálmán magabiztos győzelmemmel mutatkozott be. Korom Krisztiàn harmadik menetes KO-val tért vissza, Anselment Tíciàn egyhangú pontozással múlta felül ellenfelét majd Tarnóczai Mihály a volt utánpótlás válogatott riválisa felett aratott győzelmmel zárta a napot. 

A mai nap mellettük, még Szabó Kristóf és Both Péter is felveszik a küzdelmet.

Gratulálunk az első sikerekhez és további sok sikert kívávunk a fiúknak!

Fotók
Videók

Ajánló

A négy napos hosszú hétvégén sem pihent a KSI ökölvívó csapata. Szegeden a 3. Fesztivál kupán mutathatták meg legjobbjaink, hogy a nyári szünet alatt is keményen dolgoznak.
Budai Vivien a felnőtt Európa bajnokság főpróbájának is mondható Balkán kupán küzdött, ahol Európa legjobbjai képviseltek magukat.
Rövidke nyári szünet után ismét edzésbe álltak a KSI-se ökölvívói, hiszen a már hagyományosnak tekinthető, 13. alkalommal megrendezésre kerülő félhold-telihold ostrom napokon, nagy létszámmal képviseltük szeretett egyesületünket.
Versenyzőink nemzetközi megmérettetésekre, és ostromra is készülnek a kánikulában.
Győzelemmel mutatkozott be Budai Vivien a II. Európa játékokon Minkszben így már a legjobb 8 között van a KSI ökölvívója a 69 kg-os mezőnyben