Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK!

Kajak-kenu 2019.08.25.
Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK K4 500 méteren

Fantasztikus és nagyon várt sikert ért el Szegeden Gazsó Dorka, hiszen 19 évesen felnőtt világbajnoki címet szerzett!

Magabiztos versenyzéssel szerezte meg az arényérmet a kajak női négyes 500 méteren, amelynek első beülőjében Dorka lapátolt! Fantasztikus siker, amihez csak GRATULÁLNI tudunk a Versenyzőnek, Edzőinek, az egész Szakosztálynak és Szüleinek is!!!

Nem szabad megfeledkezünk a többi nagyszerű versenyzőnkről sem, hiszen 5. helyen végzett a kenu négyes 500 méteren Mike Róbert, Bakó Tamás, Sáfrány Mátyás, Korisánszky Dávid (BHSE) összetételben, valamint 8. helyen végzett a Mike Róbert, Korisánszky Dávid (BHSE) duó C2 200 méteren.

GRATULÁLUNK A FANTASZTIKUS EREDMÉNYEKHEZ AZ EGÉSZ SZAKOSZTÁLYNAK!

HAJRÁ KSI!

http://www.nemzetisport.hu/kajak_kenu/kajak-kenu-vb-ez-volt-az-egyetlen-jo-palyank-de-ez-tokeletes-volt-csipes-tamara-2718257

http://kajakkenusport.hu/hir/vilagbajnok-a-noi-negyes-11-kvotat-szereztunk-vasarnap/

Forrás: kajakkenusport.hu; nemzetisport.hu

Kép: kajakkenusport.hu; origo.hu

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

Csütörtökön megkezdte szereplését a magyar kajak-kenu válogatott Tokióban, az előolimpián. Bár a mieink közül többen két hetes pihenő után érkeztek, és az időeltolódás utáni átállás is sokakat megviselt, a csapat szereplésére eddig mégsem lehet panasz, hiszen minden magyar egység bejutott a középfutamba.
VB. válogató verseny volt hétvégén Tokajban. Az októberben, Kínában megrendezésre kerülő világbajnokságra három kajakosunk utazhat. Vékassy Bendegúz, Redl András, és Kőhalmi Emese váltott repülőjegyet!
Az ifjúsági kajak-kenu világbajnokságon Kőhalmi Emese három olimpiai versenyszámban is aranyérmet nyert, ami után edzőjével, Gintl Andreával beszélgettünk tanítványáról, a tornáról, a legnagyobb hazai riválisról és az egyre közelebb lévő felnőtt mezőnyről.
Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK K4 500 méteren
Minden versenyen történik valami váratlan, a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokság sem kivétel ez alól!