Gulyás Michelle és Regős Gergely is egyéni bronzérmet nyert az ob-n

Öttusa 2019.06.16.
Két egyéni bronz mellett egy-egy csapat ezüst- és bronzérem is szakosztályunk versenyzőinek vitrinjébe került a hétvégi NU SKIN felnőtt országos bajnokságon.

A nők között Gulyás Michelle, a férfiak között Regős Gergely állhatott fel a dobogóra, míg női csapatban (Gulyás Michelle – Bánki Adél – Breitner Hanna) a Volán Fehérvár és az Alba Öttusa SE mögött a harmadik, férfi csapatban pedig (Regős Gergely – Berecki Richárd – Kasza Róbert) a BHSE mögött, a Volán Fehérvár csapatát megelőzve a második helyen végeztünk.

Részletes eredmények

 

Forrás: MTI

Fotó: Buza Virág

Videók

Ajánló

Legjobb magyarként Gulyás Michelle az ötödik helyen végzett a budapesti Peridot nemzetközi fedett pályás öttusaverseny női döntőjében, melyet a címvédő brit Joanna Muir nyert meg.
Január 29.-én, a nők selejtezőjével kezdődik meg az év első megmérettetése, a nemzetközi fedett pályás Peridot verseny. A férfi selejtezőt csütörtökön, a női és férfi döntőket pénteken és szombaton rendezik meg. A budapesti esemény vasárnap, a négytusázók küzdelmeivel zárul.
December 5.-én “meglepetés” edzésben volt része a Sport11-es csoport gyerekeinek: Farkas Zsolt csoportedző és Madaras Ádám világ és Európa-bajnok öttusázó, a lövészet és a vívás világába engedett bepillantást.
Kasza Róbert, szakosztályunk többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázója lesz a vendége a Pesti Magyar Színház november 4.-én, 18:00 órakor kezdődő “Amiről még nem meséltem”– című műsorának. Vendéglátó, egyúttal a 28. est házigazdája: Elbert Gábor.
Remek szereplés a korosztályos ELIT bajnokságban!