Gulyás Michelle és Regős Gergely is egyéni bronzérmet nyert az ob-n

Öttusa 2019.06.16.
Két egyéni bronz mellett egy-egy csapat ezüst- és bronzérem is szakosztályunk versenyzőinek vitrinjébe került a hétvégi NU SKIN felnőtt országos bajnokságon.

A nők között Gulyás Michelle, a férfiak között Regős Gergely állhatott fel a dobogóra, míg női csapatban (Gulyás Michelle – Bánki Adél – Breitner Hanna) a Volán Fehérvár és az Alba Öttusa SE mögött a harmadik, férfi csapatban pedig (Regős Gergely – Berecki Richárd – Kasza Róbert) a BHSE mögött, a Volán Fehérvár csapatát megelőzve a második helyen végeztünk.

Részletes eredmények

 

Forrás: MTI

Fotó: Buza Virág

Videók

Ajánló

Itt akartam visszavonulni, de visszanyertem a hitem
Remek KSI eredmények a korosztályos LaserRun VB.-n!
Ezüstérmet nyert a magyar férficsapat – Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence összeállításban – szombaton a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. Győzött a dél-koreai válogatott, míg a bronzérmet a britek harcolták ki.
Remekül szerepeltek szakosztályunk versenyzői a németországi Laser Run Európa-bajnokságon: a csapatban és váltóban elért érmes helyezések mellett jó néhányan egyéniben is dobogóra állhattak.
Bronzérmet nyert a Málits István, Bereczki Richárd és a Barta Luca, Réti Kamilla összeállítású magyar váltó az angliai öttusa Európa-bajnokságon, Bath-ban.