Gyermek Rúdugró Összetartás

Atlétika 2018.04.01.
KSI-t 7 gyerek képviselte

Márciusban megrendezésre került az első Gyermek Rúdugró Összetartás a BOK csarnokban. A KSI-ből 7 gyerek aktivizálta magát azon a hétvégén, Gach Gergő rúdugró edzőnk vezetésével. Az ország több pontjáról érkeztek gyerekek a másfél napos eseményre. Részt vettek egy felmérésen (atlétikus alapképességek, erő, hajlékonyság), sokat játszottak, megismerkedtek a rúdugrás alap- és előkészítő feladataival, valamint minden gyerek két alkalommal ugrott rudat. Találkoztak és beszélgettek a világversenyekre készülő rúdugrókkal amelynek motiváló ereje igen nagy volt. Az edzők számára is hasznos volt a hétvége, több új feladattal ismerkedhettek meg és hasznos szakmai tanácsokkal látták el egymást.


 

Fotók
Videók

Ajánló

Pataki Anna 2. a 4. Mezei Ligán! Klincsek Keve nyert a gyermek versenyen, Nelson Hanna 3. a helyet szerezte meg a korosztályában. Gratulálunk!
Lakos Dóra 3 ponttal maradt le a dobogóról az Újonc-Serdülő Összetett Bajnokságon!
Sarkadi László Szakosztályunk edzője, a 2017/2018-as tanévi Diákolimpia legeredményesebb testnevelője! Gratulálunk, és további jó munkát, sikereket kívánunk!
A Junioroknál Gebauer Maja, az Ifjúságiaknál Kulcsár Boglárka a fedettpályás Magyar Bajnok rúdugrásban!! Mindketten 380cm-t teljesítettek. Gratulálunk!
Pataki Anna 2.helyezett a Felnőtt Bajnokságon 3000m-en! Gratulálunk!