Győzedelmes hétvége

Asztalitenisz 2018.03.25.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.

Pénteken vette kezdetét a 2018-as Magyar Országos Csapatbajnokság.  A fiúknál három csapat képviseltette magát a KSI színeiben és a selejtező csoport mérkőzések után mindannyian bejutottak a legjobb 16 közé. A nyolc közé jutás már csak az első két csapatnak sikerült . A KSI C csapata (Stefán Ábel,Klampár Tibor,Fehér Márton) a XIII. helyet szerezte meg.

A KSI B csapata ( Heller Bence,Vörös Balázs,Fodor Csaba) a VII.helyen végzett.

A KSI A csapata viszont a döntőig menetelt ahol a Tiszaújváros SC csapatát 3-1-re győzték le és ezzel MAGYAR BAJNOKI CÍMET szereztek.

A csapat tagjai: Straubinger Balázs, Csaba Áron, Török Seiya.

Straubinger Balázsnak a duplázás is összejött a hétvégén ugyanis 2018-ban az Újonc MOATSZ kupát ő vihette haza.

A lányok versenyszámait "hazai pályán"rendezték meg,mivel a KSI csarnoka adott otthont a 2018-as MOATSZ kupának is,így Letanóczki Dalma kihasználva az otthoni pálya előnyeit aranyéremmel térhetett haza.

A csapat küzdelmek során a döntőig játszmát sem veszítve meneteltek a KSI-s lányok, majd a fináléban a Statisztika első csapatával játszottak ahol sajnos 1-3 arányban vereséget szenvedtek. Így az ő nyakukba került a MAGYAR BAJNOKI ezüstérem.

A csapat tagjai: Letanóczki Dalma, Trungel Mirella, Benczik Dóra.

Gratulálunk minden versenyzőnknek és felkészítő edzőiknek.

 

Videók

Ajánló

A magyar csapat harmadik ezüstérme is megszületett a spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokság utolsó napján. A KSI SE asztaliteniszezője, Huzsvár Erik serdülő párosban a német Felix Köhler oldalán állhatott a dobogó második fokára.
A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.