Győzelem a Budapest Serdülő Bajnokságban

Vízilabda 2018.10.07.
A Vízilovakkal játszott serdülő csapatunk, ahol 22-4-es győzelmet arattunk. Már az első negyedben 5-1-es vezetést szereztünk és végig növeltük előnyünk.

Jól kezdtünk és jöttek a góljaink. Jó centerjátékkal egy emberelőnyből szerzett gól után négyszer is eredményesek voltak centereink, így 5-0-ás vezetést szereztünk. A negyed végén még szépíteni tudott ellenfelünk.

A legjobban sikerült negyedünk a második volt, ahol szinte minden támadásunkat gólra váltottuk. A 7-0-ás második negyeddel a mérkőzés felénél már 12-1-re vezettünk.

A mérkőzés második fele is hasonlóan telt. A harmadik negyedet újra 5-1-re nyertük meg, az utolsóban meg egy két figyelmetlenségből két gólt is kaptunk, de 5-öt sikerült szereznünk, amivel végül 22-4-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Szombaton megkezdtük a budapesti serdülő bajnokságot is. Sajnos ellenfelünk csak tartalékosan tudott megjelenni, így nem sok dolgot tudtunk gyakorolni. Kevés hibával játszottunk, sok gólt szereztünk, de a helyzetek kihasználásában még van mit javítani."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.