Győzelem az Újonc TOP24ről

Asztalitenisz 2017.12.03.
Huzsvár Erik lett a TOP24 bajnoka. Trungel Mirella nagy meglepetésre az 5.helyen végzett.

Két napig küzdöttek egymással a Marczibányi téren az újonc lányok és fiúk. A szakosztályunkat négy fiatalunk képviselte: Benczik Dóra(U11) Trungel Mirella (U12) Csaba Áron (U12) Straubinger Balázs(U12) Huzsvár Erik(U13).

Szombaton a csoport mérkőzések kerültek megrendezésre ahonnan a csoport első két helyezettje az első nyolcba került a második kettő a 9-16.ig a harmadik kettő helyezett a 17-24. helyig küzdöttek egymással.

Erik magabiztosan zsebelte be szombaton mind a hét mérkőzését majd vasárnap sem talált legyőzőre és ezzel ő lett a 2017.évi Újonc TOP24 bajnoka.

Trungel Mirella aki a jelenlegi ranglistán a 15.helyet foglalja el mindenki nagy meglepetésére sikerült az első nyolc közé jutnia ahol három mérkőzést is sikerült nyernie így az 5.helyet tudta megszerezni fantasztikus játékkal.

Straubinger Balázs és Csaba Áron is betegséggel küzdöttek azonban a hétvégén mégis asztalhoz álltak ahol nagyokat küzdve Balázs a 7.helyet Áron pedig a 21.helyet szerezte meg.

Benczik Dóra tartalékként jött el szombaton azonban kapott játék lehetőségét és értékes győzelmeket gyűjtött be magának ezzel megszerezte a 20.helyet.

Gratulálunk minden versenyzőnek!

Fotók
Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.