HaBaWaBa Bajnok az U9 KSI SE Blue Dolphins!

Vízilabda 2019.07.10.
Szedlmayer Ildikó beszámolója: Az edzői szem és szív: Sok munkája van a gyerekeknek ebben az eredményben. Egyetlen egyet kértem tőlük: SZÉP JÁTÉKOT. Megkaptam!

Tények a Habawaba 2019. U09 KSI SE Blue Dolphins csapatának eredményeiről.

1. KSI SE Blue Dolphins - Mulhouse Bibele 12:2

2. Akrosport Antares - KSI SE Blue Dolphins 2:14

3. KSI SE Blue Dolphins- Bogliasco Rosso 7:4

4. Coccodrilli Posilippo 9 - KSI SE Blue Dolphins 3:12

5. AQD Sharks - KSI SE Blue Dolphins 1:11

6. KSI SE Blue Dolphins - Leoncini di RVN 9:1

7. NG Pharos - KSI SE Blue Dolphins 1:13

8. RNVR BOCIA - KSI SE Blue Dolphins 4:13

A legjobb 8-ban a győztes továbbjut, a vesztes kiesik:

9. KSI SE Blue Dolphins - Bogliasco Rosso 7:6  Rendes játékidőben 4:4, 5 méteresekkel dőlt el a győzelem, 11. 5 méteresnél mi lőttük a győztes gólt

A legjobb 4-ben:

10. KSI SE Blue Dolphins - Team Azur Paca 11:5

A döntőben:

11. Club AQUATICO U9 - KSI SE Blue Dolphins 5:15

 

Az edzői szem és szív: Sok munkája van a gyerekeknek ebben az eredményben. Egyetlen egyet kértem tőlük: SZÉP JÁTÉKOT. Megkaptam. Igazi CSAPAT voltak. Kiegészítették, erősítették egymást a vízben és a parton egyaránt. Erre a legszebb példa: Turi Csoma, a kapusunk harmadik nap eltörte az ujját. A csapat érte játszott. A csatakiáltás így hangzott: Hajrá KSI, Hajrá Csoma! És a kapuba beálló Heltovics Zalánnak nem lehetett gólt lőni. A csapat szárnyalt. A sérült csapattársért harcoltak. Nem ijedtek meg, nem fáradtak el. Okosan, kreatívan, szemet gyönyörködtetően játszottak minden meccsen. Megérdemelten lettek aranyérmesek. 

Keveseknek adatik meg 9 évesen, hogy szívére tett kézzel, telt házas lelátó előtt hallgassa a magyar himnuszt. Az eredményhirdetésen a 4000 fős sportcsarnokban aranyéremmel a nyakukban, minden résztvevő csapat előtt boldogan emelték a magasba a Kupát. 

Ildi néni, bedobhatunk a vízbe, ha megnyerjük? Igen. Ha megnyeritek. Persze, hogy megnyerjük - volt a válasz.

Ugyanezt kérdezte tőlem 2016-ban másik 11 KSI játékos. Meg még azt: Ildi néni rajtad van a nyerő cipőd? Nyertek. Bedobtak. 

Nem hittem, még egyszer az életben átélhetem ezt a csodát. Köszönöm!

Köszönöm Zobin Kriszti, 5 év óta mellettem dolgozó kiváló segítségem!

A CSAPAT: Turi Csoma(kapus), Szilvási Ede, Csendes Alex, Philip Senciac, Sárándi Hunor, Heltovics Zalán, Bodó Bence, Györök Balázs, Henter Ákos, Éder Barnabás, Karalyos Márton, Pálfi-Kovács Márk (tartalék: Takács Dániel)

A Szülői Csapatunk is jelesre vizsgázott.  

Hiszem, hogy a Vízilabda Általános Iskola könyvem különleges segítség volt a jó eredmény elérésében.

 

Köszönjük a KSI SE vezetőségének, hogy lehetővé tették a részvételt és biztosítottak minden feltételt az edzésekhez. Megpróbáltuk meghálálni. Reméljük sikerült.

Videók

Ajánló

Serdülő csapat GYŐZELEM A SZÁZHALOMBATTA ELLEN Ma este (X.09.) 18 óra 30 perctől serdülő csapatunk a Budapest Bajnokság következő fordulójában vehetett részt. A mérkőzést Százhalombattán, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület ellen játszhatták.
Gyermek csapat Szoros mérkőzést tudhatnak maguk mögött a fiúk. Az első negyed végeredménye 3:2 lett, sajnos az UVSE egyel több találatot tudott értékesíteni, mint mi.
Ebben az adásban Szívós Márton világbajnok vízilabdázó, a KSI neveltje, és Szedlmayer Ildikó vezető edzőnk mondják el, hogy mikor érdemes elkezdeni vízilabdázni, mitől olyan sikeres a magyar vízilabda és miért jó csapatban játszani.
Véget ért a Heliopolis Torna. A döntőben, a hazai Heliopolis csapatával küzdhettünk meg a győzelemért. A rendes játékidő döntetlen lett, így ötméteresek következtek, ami ezúttal az egyiptomi csapat sikerével zárult.
Elstartolt a leány gyermek bajnokság is. Sportolóink tisztesen helytálltak.