HaBaWaBa tornán a KSI

Központ 2018.06.20.
HaBaWaBa tornán a KSI

Az idén már 11. alkalommal megrendezett HaBaWaBa tornán vesznek részt ífjú pólósaink! Az év legjelentősebb utánpótlás vízilabda eseményén, a világ minden tájáról érkeznek 6 és 11 év közötti gyermekek a HaBaWaBa Nemzetközi Fesztiválra. A 2018 óta, a fiatal sportolók, edzők, családok és szurkolók részvételével zajló eseményen több ezer ember gyülik össze az olaszországi Lignano Sabbiadoro sportfaluban 1 héten keresztül. Ez a rendezvény nem csak a sportról szól, hanem a különböző kontinensek, országok tallálkozásáról is egy sportrendezvény formájában, ahol a sikeres szereplésen kívül a barátság és a szórakozás is előtérbe kerül egy ilyen nagyszerű helyszínen.

A Waterpolo Development által szervezett rendezvény fő támogatója a FINA és a LEN, amelyen az U9 és U11 csapatok vesznek részt.

A KSI-s fiatalok eddig veretlenűl haladnak a tornagyőzelem felé!

HAJRÁ KSI!

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita