Harmadik helyen a Serdülő csapat

Vízilabda 2017.06.11.
A hétvégén került megrendezésre a BENU Fiú Serdülő Final Four, ahol az elődöntőben a Vasas elleni vereség, majd ma a Debrecen ellen aratott győzelem után a harmadik helyen végzett csapatunk.

Sajnos a tavalyi címet nem sikerült megvédenünk, de a dobogón így is fent vagyunk. A Vasas ellen az elődöntőben végig szoros mérkőzésen az utolsó percekben dőlt el, hogy ki jut a döntőbe. A mérkőzés folyamán 6-3-ra is vezettünk a harmadik negyedben. A negyedik negyedre visszahozta a mérkőzést a Vasas és 7-6-al indult az utolsó játékrész. Újra góllal kezdtünk és 8-6-os vezetést szereztünk, de ez nem volt elég. A negyedben már nem sikerült gólt szereznünk, így a Vasas fordítani tudott és 9-8-as győzelmével a döntőbe jutott.

http://ksipolo.com/index.php/csapatok/serdulo-csapat/162-harmadik-helyert-jatszhatunk

Mi a harmadik helyért játszhattunk a Debrecen ellen, ahol az elejétől kezdve máshogy alakult a mérkőzés, mint a tegnapi. Már az első negyedben 6-3-as vezetést szereztünk és ezt meg is tartottuk, sőt még növeltük is előnyünk. A nagyszünetre már 10-5-re vezettünk, ezzel már közel voltunk a győzelemhez. A harmadik negyedben még eggyel növelni tudtuk a különbséget és hatgólos előnnyel mentünk az utolsó negyedre.

A végjátékban szinte végig váltakozva szereztek gólt a csapatok, így a végére 4-4-es utolsó negyeddel a különbség nem változott. A végeredmény 17-11 a javunkra, amivel a harmadik helyet harcoltuk ki magunknak a bajnokságban. Csapatunk egyik kiválósága Bóbis Botond a mérkőzésen 7 gólt is szerzett, ezzel a mérkőzés legeredményesebbje lett.

http://ksipolo.com/index.php/csapatok/serdulo-csapat/164-harmadikok-a-serdulok

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.