Héraklész díjátadó gála

Központ 2018.02.27.
Kajak kenu szakosztályunk edzőit és versenyzőit díjazták a Héraklész díjátadó gálán.

Díjazott egyéni versenyzőink, Gazsó Alida Dóra 3. Varga Ádám 2. helyezett. Edzőik, Gintl Andrea és Ballay László is elismerésben részesültek.

Bakó Olga és Biben Karina az egyéni sportágak női csapat kategória győztesei. Edzőjük Gintl Andrea.

A díjakat Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, illetve Vékássy Bálint, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára adta át az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2018. február 27-én. A Héraklész Program 2001 óta, segíti eredményesen a legtehetségesebb fiatal sportolók felkészítését és versenyeztetését húsz sportágban. A riói olimpián résztvevő sportolók nagy többsége „Héraklészes” volt

Videók

Ajánló

„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita