Lövőink versenyben maradtak a Junior VB és a tűzfegyveres EB szereplésért

Sportlövészet 2017.04.11.
A KSI versenyzői bár nagyon jó eredményeket nem lőttek, 6 versenyzőnk áll kijutó helyen az első válogató után.

Nagyszerű verseny helyszíne volt a Fehér úti lőtér, ahol az olimpiai számokban minden válogatott versenyző elindult. Vasárnap a BOK légfegyveres lőterén több mint 90 versenyző, kicsik-nagyok, mérték össze tudásukat. A KSI versenyzői bár nagyon jó eredményeket nem lőttek, 6 versenyzőnk áll kijutó helyen az első válogató után.Junior fiú pisztolyosaink kibérelték maguknak a dobogót. Nemes Adrien, Balog Vázsony, Kozári István győzött, Nagy Máté, Egri Viktória, Gulyás Michelle, Hajdu Márk, Varga Filip másodikak, Nguyen Hai Anh, Forrási Boglárka, Gulyás Richard, Dunay András bronzérmet nyertek. 

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.