Egri Viki megtalálta az összhangot új pisztolyával

Sportlövészet 2017.04.24.
Sűrű és eredményes hétvégét zártak sportlövőink. Pénteken a legfiatalabb titánok álltak lőállásba Komáromban, a Juniorok második válogató versenyüket lőtték a Vb-n való indulás jogáért.

Pénteken a legfiatalabb titánok álltak lőállásba Komáromban az Általános és Középiskolások Országos Bajnokságán A 14 éves Hajdu L. Márk hatalmas fölénnyel nyert az általános iskolások között.

Az UTE Budapest Kupán a kezdő fiataljaink próbálták megtalálni a tízes közepét. A legkisebbek között Varga Filip győzött, az ifiknél Fábián Sára ezüstérmes, Gulyás Michelle és Csengel Bence bronzérmes lett.

A juniorok második válogató versenyüket lőtték a Vb-n való indulás jogáért. Egri Viki mindkét versenyszámát megnyerte nagyszerű eredményekkel. Sportpisztollyal 582 kört lőtt, ami új egyéni csúcs. Légpisztollyal elért 386 körös teljesítménye pedig az eddigi legjobbja új pisztolyával. 

Forrási Bogi sportpisztollyal, Nagy Máté és Balog Vázsony pedig légpisztollyal állnak kijutó helyen a harmadik válogató előtt.

https-www-hunshooting-hu-versenykiirasok-eredmenyjegyzekek

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.