Ifi vízilabdázóink az M4 Sport 'Jövünk!' című műsorában

Vízilabda 2018.11.26.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.

Az ifjúsági, a serdülő és a gyermek vízilabda-bajnokságban egyaránt rangadót játszott a mindhárom fronton veretlen FTC-Telekom és a szintén vereség nélkül álló KSI SE a népligeti uszodában. A legfiatalabbak és legidősebbek küzdelmét a sportiskolások, a serdülők összecsapását a ferencvárosiak nyerték. Ennek nyomán nincs már olyan klub, amely az összes utánpótlás-bajnokságban veretlen lenne. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el, s az eredmény értékelése mellett a bajnoki erőviszonyokról, valamint a versenyrendszer változásáról is megkérdeztük a szakembereket.

Polósaink 18.45-től láthatóak az alábbi linken:

Jövünk 48. rész

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.