Ifi vízilabdázóink az M4 Sport 'Jövünk!' című műsorában

Vízilabda 2018.11.26.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.

Az ifjúsági, a serdülő és a gyermek vízilabda-bajnokságban egyaránt rangadót játszott a mindhárom fronton veretlen FTC-Telekom és a szintén vereség nélkül álló KSI SE a népligeti uszodában. A legfiatalabbak és legidősebbek küzdelmét a sportiskolások, a serdülők összecsapását a ferencvárosiak nyerték. Ennek nyomán nincs már olyan klub, amely az összes utánpótlás-bajnokságban veretlen lenne. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el, s az eredmény értékelése mellett a bajnoki erőviszonyokról, valamint a versenyrendszer változásáról is megkérdeztük a szakembereket.

Polósaink 18.45-től láthatóak az alábbi linken:

Jövünk 48. rész

Fotók
Videók

Ajánló

A 2006-os „A”, illetve a 2006-os „II”-es csapatunk is megmérkőzött a mai nap során. A meccsek két helyszínen zajlottak; míg az első csapat a Népligetben az A-HÍD OSC ÚJBUDA I-es csapatával játszott, addig a második a Soproni VSE ellen küzdött a Margitszigeten. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult.
SERDÜLŐK HAZAI PÁLYÁN A SZEGEDDEL A Szeged elleni fordulót a Serdülők kezdték a Margitszigeten. Már az első két negyedben eldöntöttük a mérkőzést, végül 15-5-re nyertük meg a mérkőzést.
Cegléd elleni siker A 2007-es csapatunk magabiztosan győzte le a Cegléd csapatát. Már az első negyedben megszerezte a vezetést és a végéig hatgólosra nőtt a különbség és 12-6-ra nyertünk.
A BVSC ELLEN A 2006-OS BAJNOKSÁGBAN A 2006-os csapatunk a BVSC ellen játszott ma, ahol minden negyedben kicsivel jobb tudott lenni ma ellenfelünk. A végére 13-6-ra meg is nyerte meg a mérkőzést.
FRADI RANGADÓ A 2005-ös bajnokságban csapatunk a Fradi ellen játszott egy igazi rangadót. Háromgólos hátrányból sikerült egyenlíteni és 9-8-as győzelmet aratni.