Ifi vízilabdázóink az M4 Sport 'Jövünk!' című műsorában

Vízilabda 2018.11.26.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.

Az ifjúsági, a serdülő és a gyermek vízilabda-bajnokságban egyaránt rangadót játszott a mindhárom fronton veretlen FTC-Telekom és a szintén vereség nélkül álló KSI SE a népligeti uszodában. A legfiatalabbak és legidősebbek küzdelmét a sportiskolások, a serdülők összecsapását a ferencvárosiak nyerték. Ennek nyomán nincs már olyan klub, amely az összes utánpótlás-bajnokságban veretlen lenne. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el, s az eredmény értékelése mellett a bajnoki erőviszonyokról, valamint a versenyrendszer változásáról is megkérdeztük a szakembereket.

Polósaink 18.45-től láthatóak az alábbi linken:

Jövünk 48. rész

Fotók
Videók

Ajánló

Serdülő csapat GYŐZELEM A SZÁZHALOMBATTA ELLEN Ma este (X.09.) 18 óra 30 perctől serdülő csapatunk a Budapest Bajnokság következő fordulójában vehetett részt. A mérkőzést Százhalombattán, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület ellen játszhatták.
Gyermek csapat Szoros mérkőzést tudhatnak maguk mögött a fiúk. Az első negyed végeredménye 3:2 lett, sajnos az UVSE egyel több találatot tudott értékesíteni, mint mi.
Ebben az adásban Szívós Márton világbajnok vízilabdázó, a KSI neveltje, és Szedlmayer Ildikó vezető edzőnk mondják el, hogy mikor érdemes elkezdeni vízilabdázni, mitől olyan sikeres a magyar vízilabda és miért jó csapatban játszani.
Véget ért a Heliopolis Torna. A döntőben, a hazai Heliopolis csapatával küzdhettünk meg a győzelemért. A rendes játékidő döntetlen lett, így ötméteresek következtek, ami ezúttal az egyiptomi csapat sikerével zárult.
Elstartolt a leány gyermek bajnokság is. Sportolóink tisztesen helytálltak.