Ifjúsági csapatunk a felnőttek között

Vízilabda 2017.10.21.
OBI/B-s bajnokságban győzött Ifjúsági csapatunk az Alfa SC-ESMTK ellen.

Az Ifjúsági csapatunk néhány felnőtt játékossal kiegészítve elsöprő győzelmet aratott ma délelőtt az Alfa SC-ESMTK ellen. A második negyedben nagy előnyre tett szert csapatunk, majd a végéig nem csak megtartani, hanem növelni is tudták az előnyt.

Az elején még az Alfa szerzett vezetést, de az első negyed végére sikerült fordítanunk. A folytatásban 6-1-es negyeddel 9-3-ra vezettünk. Már biztos volt a győzelmünk, de még sikerült megismételnünk a mérkőzés első felét és még 9 gólt szereztünk. 

Az utolsó negyedben már csak az eredményt tartottuk, a védekezésben voltak hibák, de így is 18-9-es győzelmet arattunk. További részletekért látogass el a szakosztály weboldalára: ksipolo.com

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.