Ismerkedés a fegyverekkel

Öttusa 2019.12.16.
December 5.-én “meglepetés” edzésben volt része a Sport11-es csoport gyerekeinek: Farkas Zsolt csoportedző és Madaras Ádám világ és Európa-bajnok öttusázó, a lövészet és a vívás világába engedett bepillantást.

A KSI SE. kihelyezett bázisának néhány fiatalja ugyan már korábban is kipróbálhatta a lézer lövészetet, a mobil lőállásoknak köszönhetően most azok is kézbe vehették a fegyvereket, akik eddig ezt még nem te(he)tték meg. Amíg a lőállásban Zsolt felügyeletével lőttek a gyerekek, addig Ádám a vívók lábmunkájával ismertette meg az öttusázó-növendékeket. A két óra hamar eltelt, az eseményt a vívók és az öttusázók között is népszerű “kesztyűs” játék zárta.

Ezen a “versenyen” mindenki nyert, a gyerekek egy-egy ajándékcsomaggal (és – reményeink szerint – nagy élménnyel) térhettek haza. 

Hajrá KSI!

(Fotó: ZS.P.)

Videók

Ajánló

Hosszú idő után végre rajthoz állhattak a KSI SE öttusázói: csütörtökön és pénteken a Postás SE pályáján rendeztek laser run felmérőt.
A KSI öttusaszakosztályának vezetőjétől, Takács Pétertől érdeklődtünk a kényszerszünet utáni újraindulásról.
A mindenki által jól ismert egészségügyi helyzet és a hatályos jogszabályok értelmében a Fővárosi Nagycirkusz március 13. óta nem tart hagyományos értelemben vett előadást. Ugyanakkor a Fővárosi Nagycirkusz heti rendszerességgel - a közösségi csatornák felhasználásával - online programot sugároz nézőinek.
Gulyás Michelle egyéni bronzérme mellé csapatban egy arannyal is gazdagodott a hétvégi utánpótlás országos bajnokságon. A hétvégén megrendezett U24 Gérecz Attila emlékversenyt Erdős Rita (Trion SC) nyerte, megelőzve Simon Saroltát (Csepel) és Gulyást.
Legjobb magyarként Gulyás Michelle az ötödik helyen végzett a budapesti Peridot nemzetközi fedett pályás öttusaverseny női döntőjében, melyet a címvédő brit Joanna Muir nyert meg.