Ismét edzőmeccseltek a lányok

Jégkorong 2019.09.16.
Női U25-ös csapatunk vasárnap a Tüskecsarnokban zárta le felkészülését a MAC Budapest Marilyn Junior ellen. A találkozón voltak biztató momentumok, a végén a büntetőlövéseket pedig meg is nyertük!

Lányaink remekül kezdték az összecsapást, ám a második harmadra visszavettek a lendületből, amit az ellenfél meg is büntetett. Mégis nagy tartásról tett tanúbizonyságot, hogy az utolsó etap újra az elsőt idézte, ráadásul Kelemen Kitti meglőtte a KSI női jégkorongcsapatának első gólját! Ugyan a rendes játékidőben alulmaradtunk, hátravoltak még a büntetőlövések. Péter Csilla, Zsigmond Flóra és Huszárné Simon Nikolett találataira a túloldalon csak egy válasz érkezett, így ezt a csatát a KSI nyerte meg!

Tekintsék meg alább a meccsről készült fotógalériánkat!

Képek: Dugasz Ádám

Videók

Ajánló

U14-es jégkorong csapatunk 12-2-es győzelmet aratott a Debreceni Hoki Klub csapata felett. A mérkőzés március 7.-én került megrendezésre.
Február 8.-án U25-ös hölgyeink léptek jégre az OHA Girls ellen. A mérkőzést 3-2-es győzelemmel zárult! U16-os fiaink egy héttel később, a Justitia Szittyák csapata felett diadalmaskodtak, 7-2-es eredménnyel! Gratulálunk, hajrá KSI!
Az elmúlt hétvégén, három csapatunk lépett jégre.
Múlt hét vasárnap (2019.11.24) fölényes győzelmet aratott a KSI U16 csapata a Justitiai Szittyák ellen, ezzel megszerezte idei első győzelmét, majd rövidesen ezt követte a szerdai (2019.11.27) második, a DVTK Jegesmedvék B csapata ellen.
Múlt héten 4 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.