Jó eredmények az első EB válogatón

Sportlövészet 2017.01.08.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!

A hétvégén rendezték meg Százhalombattán a VIII. Shooting Opent, amely egyben az első EB válogató is volt. Az erősen idény eleji alaperedmények ellenére a válogató szempontjából jól állunk, hiszen Nemes Adrienn a női pisztolyban, Nagy Máté a junior fiú pisztolyban, míg Nagy László (holtversenyben) a férfi pisztolyban áll az első helyen a következő válogató előtt. A junior lányoknál Egri Viktória a második, Forrási Boglárka a harmadik helyen áll. Tamási Péter a junior fiúknál szintén a harmadik helyről folytatja a küzdelmeket. A döntőkben nem sikerült nyernünk, de ott is több dobogós helyet szereztünk: Forrási Boglárka a junior lány, Hegedűs András a junior fiú, Nagy László a férfi döntőben lett ezüstérmes, míg Egri Viktória harmadik lett a junior lány döntőben. 

A serdülő korosztályban Varga Filip és Fazekas Milla győzött, Gulyás Richard ezüstérmet szerzett. Az ifiknél Kovács Tamara, és Csengel Bence lett második.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.